Santa pohořel

Santa pohořel

Anotace: Víte že, Santa se do domu dostává komínem tak, že do něj skočí a přistane v krbu.

Ozvala se velká rána,
Santa padá komínem,
dolů letí bunda, panna,
také mačky s cepínem.

Kouká trochu vyjeveně,
na dárečky pod stromkem,
smůla bručí zahanbeně,
nazval mě též holomkem.

Zase pozdě, zasakroval,
u vás vede Ježíšek,
nevhodně se potom choval,
v bytě prášil kožíšek.

Koukej mazat honem zpátky,
natřel jsem ho přes zadek,
v kalupu se prodral vrátky,
další špatný výsadek.



Autor Psavec, 27.12.2017
Přečteno 500x
Tipy 3
Poslední tipující: Fany, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí