Stará stužka

Stará stužka

Anotace: :D

Napíchnu si
na svou tužku
modrozlatou
snědou stužku

na její černé lemování
napíšu jí věnování:

Pro mou milou družku
starou, špinavou stužku
Míval jsem Tě
kdysi rád
však s potěšením
musím Ti sbohem dát

žij svůj život dál
tak, jak se to sluší
jsi na vrcholku král
v odpadkovém koši
Autor seed.misulka, 20.02.2007
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

to je pěkná vtipná básnička!

20.02.2007 16:57:00 | svacinka.A

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí