Adam a Eva

Adam a Eva

Anotace: Adam a Eva  Chtělo děvče tancovat  jen ji neměl nikdo rád 

Adam a Eva 

Chtělo děvče tancovat 

jen ji neměl nikdo rád 

by pozval ji dokola 

tu lepou děvu 

to proto 

že je plna hněvu

 

Snažila se zalíbit 

chtěla chlapce políbit 

měla sen svůj krásný 

a byl plný lásky 

 

A tak na tu tancovačku 

koupila si šněrovačku 

taky sukni novou 

krásně kolorovou 

botky sobě naleštila 

podpatečky podrazila 

 

Stojí v koutě děva

jako kousek dřeva 

zamračeně páry měří 

ve své štěstí slepě věří 

 

Stojí stojí stále nic 

až jí z toho hoří líc 

pohledy ji netíží 

vždyť ji každý přehlíží 

 

Tancování chtěla vzdát 

nechtěla již lásku znát 

měla k dveřím nakročeno 

snění svoje ukončeno 

 

A v ten moment 

v jeden ráz 

objevil se jak obraz 

švarný jinoch přezpolní 

 

Stojí hrdě ve dveřích 

rozhlíží se sálem 

když v tom dívku uvidí - 

jí srdce pukne málem 

 

Já jsem Honza Rohatý 

a velice bohatý 

já zas Káča Hubatá

nejsem sice bohatá 

a co nemám to chci mít 

vše se hezky naučit 

 

Honza to je hrdina 

neuplyne hodina 

již si s Káčou rozumí 

již ji jistou má 

 

Pojď Kačenko vezmeme se 

založíme ráj 

budem se mít blaženě 

tam nám všechno daj 

 

A tak Honza s Káčou 

obsadili zahradu 

toho pána vousatého

tahaj tahaj za bradu 

 

Autor Realita života, 14.01.2018
Přečteno 560x
Tipy 5
Poslední tipující: Laika, Anděl, Jan Urban, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky!

15.01.2018 08:33:43 | Anděl

☺️

15.01.2018 09:15:25 | Realita života

:-) pobavilo

14.01.2018 21:58:39 | Kapka

☺️

14.01.2018 21:59:54 | Realita života

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí