moja stara

moja stara

Anotace: trochu sprosté, ale inspiroval mě J. Nohavica

rano vstavam boli hlava tak vařim kavu

co na hoře leži pro tu kravu

v noci zas nic pořad bučela

v bedně ordinace běžela

tak du do garaže hodit si mašlu

kurva došli cigara tak na to kašlu

 

ta na hoře bosky zas dupe hleda papuči

musim ji dat par facek ať se to už kurva nauči

hovno umi vařit akorat na rohu v konzumu z ženskyma pořad mele

už mě to kurva nebavi asi ju kopnu do prdele

 

sused už mě taky sere jeho čokl pořad štěka

taky ma proč jeho stara v rozpolženi heka

kuknu na moju estli je v kalhotkach estli može

bože ta krava teď rano brusi nože

ja to fakt mrdam …

Autor gfys, 18.02.2018
Přečteno 579x
Tipy 8
Poslední tipující: Tlachapoud, Iva Husárková, Frr, Anděl, Stela
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, kdyby měl Nohavica dost odvahy, tak se od tebe inspiruje.

05.10.2018 18:17:03 | Tlachapoud

joo to by mohl :D

08.12.2018 01:07:27 | gfys

On to nenapsal Nohavica???

18.02.2018 18:15:29 | Anděl

Nohavicu mám hrozně ráda a tohle mě pobavilo úplně stejně. :D Super!

18.02.2018 15:40:34 | Stela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí