...pak že se protiklady přitahují

...pak že se protiklady přitahují

Anotace: ...jeden o voze, druhý o koze

O lásku vždy pečuj s pílí

Ať není svět černobílý

Do lásky se ponoř celá

Nebo skončíš osamnělá

 

Chceš květiny do vázy?

On na lásku nesází

Ty s ním půjdeš i pod most

Muži uctívají sobeckost

 

Pro ženu je láska cíl

A chlap je zkrátka imbecil

Nikde se už neutají

Že chlapi všechno podělají

 

Tak proč mu dávat srdce své

Když si ho neponese?

A když táhneš sama nákup

On se válí v obýváku!

Autor wigi.sama, 18.02.2018
Přečteno 531x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, CoT, Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nesoudit druh podle jedince..:)

18.02.2018 18:38:02 | Yanek

:):):) moc se mi líbí! není nad rozhněvanou ženu...fakt parádní báseň!!!**ST**

18.02.2018 17:59:17 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí