Závislost

Závislost

Anotace: závislost na alkoholu, trochu humorně ve verších

 

Hloupá jsem a hloupá budu,

utápět svůj žal v sudu,

nemohu za to přeci já,

má sklenka je bezedná,

líbí se mi tato chuť,

klidně si jdi a nebo tu buď,

neříkej mi, co dělat mám,

tento nápoj já dobře znám,

je lesklý, čirý, slaďoučký,

vše zdá se mi pak hezoučký,

uvolněná a bez zábran,

rozeběhla bych se do všech stran,

leč jen jedno tělo mám,

proto si ještě pár sklenek dám,

klidně sedět tu budu do rána,

pst, teď hraje Nirvana,

chutná mi to a lahodí mé duši,

vypiju toho vždy víc, než se sluší,

chovám se pak možná nevhodně,

ale chutná to fakt výborně.

Autor ldona, 28.02.2018
Přečteno 519x
Tipy 6
Poslední tipující: Cappp, gfys, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvládám Nirvanu i bez bezedné sklenky,
něco bych změnila, asi...dokud je čas.
:-)

01.03.2018 07:05:48 | Dreamy

:D

01.03.2018 23:59:56 | ldona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí