Velikonochod

Velikonochod

Anotace: Hodi hodi doprovodi, lenochodí babka je zase zkouřená, mladej míchá toulen a zajíček je mrtvej



Hodi hodi doprovodi

Mě povili lenochodi

Pomalučku, polehoučku

Tak to u nich bráško chodí

 

Jak prozradil úvod

Nezapírám původ

Už ti blesku asi došlo

Nemám k tomu důvod

 

Čas dát k dílu tlapku

Na vejce barvy kapku

Říznul jsem ji toulenem

Tak proč mám v kufru šlapku

 

Lenochodí babička, BMW majíc

Zas zkouřená je jako krajíc

V zatáčce je krev a chlupy

Dřív tam stával zajíc

 

Teď ti zajdo přijde vhod

Že vydávám se na pochod

Že v košíku mám kraslice

Jsem velikonoční lenochod



Autor Lenochod tvý mámy, 02.04.2018
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí