Barevná vejce

Barevná vejce

Anotace: Jedna povelikonoční.

Rozhodla se slepička,
snášet pestrá vajíčka,
dá si žluté zrníčko,
bude jako sluníčko.

Slípka proto nelení,
nyní zkouší osení,
kohout kouká zkroušeně,
když se barví zeleně.

Pro vajíčko červené,
k záhonu se hned žene,
oštipuje růžičku,
nepotěší babičku.

Aby modrou získala,
pomněnky pak zobala,
prostě naše slepička,
chce barevná vajíčka.

Autor Psavec, 06.04.2018
Přečteno 394x
Tipy 6
Poslední tipující: piťura, Razer, Lucucu, Laika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná báseňka

mam rad tvuj rym. jednodussi obsah
i vtip. tip dobrý :)

12.04.2018 02:27:08 | Razer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí