Brněnský kuchař

Brněnský kuchař

Anotace: Veselá balada (ano, protimluv) prostořekého šéfkuchaře v centru hlavního města Moravy, který vařil, dostal chutě a potom už to šlo ráz na ráz

Na buřty, na párky,
dvě kila strouhanky
do trouby, na talíř
za Prahu, za Paříž
kuchařský šéf
do tenkých střev
nasoukal masíčko
víc nežli maličko
potom má Aničko,
dostávám chutě,
rozestel peřinu,
hybaj na kutě
břichabol pominu
pocem - já chcu tě!!!
Autor Semtampisu, 30.04.2018
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí