Daně

Daně

Anotace: Daně, jak na ně

Daně

Řekl hlemýžď naší Janě,
že za dům neplatí daně.
Jana tomu nevěřila,
ona daně vždy platila.

A pak byla porada,
jak domek dostat na záda.

Pokus dopad velmi špatně,
omdlela, vzpomíná matně,
řekla jenom "milý pane,
radši budu platit daně".
Autor tromb, 08.05.2018
Přečteno 486x
Tipy 3
Poslední tipující: danaska, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Humorné, líbí se mi!

09.05.2018 18:12:30 | Qwolady

Rozkošná básnička, pobavila mě. Vítej u modrásků.

08.05.2018 20:03:57 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí