Panda

Panda

Anotace: Mlsný panda

Máme doma medvěda,
koupil nám ho náš děda.
Říkáme mu Fanda,
je to malý panda.

Bambusové výhonky,prý jen jísti musí,
řekli jsme si,ať i jinou stravu u nás zkusí.

Vepřové i maso husí,
telecí, vše se mu hnusí.
Náš údiv byl veliký,
když začal žrát jen knedlíky.
Autor tromb, 09.05.2018
Přečteno 536x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí