Dárek

Dárek

Anotace: Z Tokia se táta vrátil. "Copak nám tam asi koupil?" Tomáš dostal pěknou tužku, Míša zas plyšovou ...

Z Tokia se táta vrátil.
"Copak nám tam asi koupil?"
Tomáš dostal pěknou tužku,
Míša zas plyšovou mušku.
Jenom mámě se to zdálo,
že těch dárků bylo málo.
A pak v dílně na ponku,
našla nahou japonku.
Autor tromb, 10.05.2018
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí