nejsem k zastižení

nejsem k zastižení

Anotace: Pardón,jsem v sokolovně a předvádím tam cviky zanechám doma vs...

Pardón,jsem v sokolovně
a předvádím tam cviky
zanechám doma vskaz
a chvátám do trafiky

Sory,nejsem k zastižení
v kostele drhnu schody
na dveřích nechám lídtek
a chvátám do hospody

Pracuju na zahradě
budu tam chytat krtka
vyřiďte to té dámě
co říkají jí smrtka

Navečer nejsem doma
zůstal jsem přezčas v práci
řeknu až si mě naložejí

funebráci
Autor ferya, 05.06.2018
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: Pavel Vlček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí