Zase jinak

Zase jinak

Anotace: Když člověk ráno nestíhá, ale musí.. a když musí, tak musí... kdekoli

Netvařme se morálně
po ránu - vždy orálně!

výsledek pak termálně
uchováme kapalně

nebo snad ideálně
když to vezmu paušálně

pravačkou fakt brutálně

čistím, čistím žluté zuby
u zubaře v čekárně...
Autor Semtampisu, 22.06.2018
Přečteno 330x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí