Má či nemá

Má či nemá

Anotace: Nejedno děvče se tak ptalo.

Věřím, že mi pomůže,
chci se zeptat na muže,
řekni pravdu, kytičko,
potěš moje srdíčko.

Trhám lístky kopretin,
na duši mi padl stín,
snad mě chlapec miluje
lásku též mi daruje.

Zmizela mi odpověď,
kráva přišla na oběd,
spásla všechny kytičky,
pryč je problém celičký,

Autor Psavec, 24.06.2018
Přečteno 362x
Tipy 9
Poslední tipující: snupicek, Květka Š., Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí