Dietní holce

Dietní holce

Anotace: ... která by nejraději přestala jíst zcela

Červánky místo večerníčku
k snídani dát si svítání,
na oběd šťávu z petrklíčků,
pokud je v krámě k dostání.

A když pak přijde někdy mlsná,
redukci váhy ohrozí,
zkus nebýt k sobě příliš drsná,
stačí jen trochu pohrozit.

Zakaž si pohled do zrcadla,
zavři svá okna nad webem.
Nemysli na to jak jsi zvadla,
popojdi kousek do sebe.

Chutě si sprav pak sklenkou vody,
usměj se nad svou blbostí,
uveď se zpátky do pohody,
najez se podle libosti.

Komu se snad tvá kila zdají
býti tak nějak zbytečná,
řekni že nechceš nikdy zajít
do míst kde končí konečná.
Autor Drnk, 01.07.2018
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: Tlachapoud, Iva Husárková, odnikud
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přijde mi trochu drsné zařazení do kategorie humor. Takový holky to maj těžký celej život.

01.07.2018 17:37:56 | odnikud

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí