Antimág

Antimág

Anotace: Krátká báseň, která vypráví příběh člověka nespokojeného se svým vlastním tělem. Po přečtení prosím o komentář jak se vám báseň líbila, nebo co zlepšit, děkuji.

Antimág šel propastí,
ztratil tam svůj nos.
Šel však pln starostí,
sledoval ho kos

Ten kos byl ale bez peří,
vietnamský veterán,
v teplého boha věří
se jménem Bederán

Antimág je přezdívka,
on jméno Karel měl.
Och! Já chtěl bych být dívka,
to všechno Karel děl

Doktor právě odrodil,
a v oku má žal.
V Karlovi se nápad zrodil,
tak šlapkou se stal.

Antimága bolí zadek
a taky trochu varlata.
Může za to velký Radek
penetrujíc ''zadní vrata''

Už má zlatý penízek,
jeho sen se vyplnil.
Usekl si penísek,
díru v duši zaplnil.

Jako žena vypadá,
pořád nespokojen však je.
Díru v duši pořád má,
další operace plánuje.

Kdy jim jen bude konec ?
Kdy to vše přestane ?
Až zazvoní pohádky zvonec,
až konec světa nastane.
Autor Alaric11, 20.10.2018
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí