Prokletí

Prokletí

Anotace: je to velmi temná báseň :D

Prokletí

Nesmíš sklo rozbíti
Jinak zlo se roznítí

Jestli já to uzříti
Tak já tě proklíti

Budeš bloudit po světě
Neuvidíš poupěte

Bude ti furt do breku
Až do tvého pohřebu

Jedna šance však tu je
Na stěnu se maluje

Musíš najít knihu snů
A doručit ji poslům

Jestli to však nezrobíš
Na prach se hned rozdrolíš

Budeš dlouho prokletá
Až tě někdo poleká

Prokletí je konec…TE´D
A teď vem si další jed

Ať mi mužeš sloužit dál
Bez tebe bych se podělal
Autor Mstitel1, 24.02.2007
Přečteno 483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

buhaha:))

25.02.2007 12:22:00 | haWranka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí