I muži po taji pláči

I muži po taji pláči

Anotace: i muži po taji pláči

I muži po taji pláči

I muži po taji pláči.
Né nad pěnězmi prohýřenými v hospodě.
Každého to někde tlačí.
Na duši, na srdci, nejsme v pohodě…

I muži po tají pláči,
Třeba jen tak na záchodě.
A nepláči jen pro to že tam tlačí,
Tíží je lásky a možná….. možná oboje 

I muži začnou plakat třeba i v kině
U romantických filmů, či filmů typu „zbij mě“
Ovšem ukápne jen slza a ženy jež jsou s nimi
Nepoznají ty city pod vrstvou všeho přítmí.

I muži pláči jen tak mimoděk.
Když popadne je touha či hříšný vztek.
To pak pláči nad slovy jež ani neví co znamenají
Pláči nad láskou jež nikdy nepoznají.

I muži pláči a to hlavně před smrtí
Volají maminky, tatínky ač jsou mrtví, či nemrtví.
V konečném důsledku muži jsou sračky…
Stáváme se pro ženy jen důmyslné hračky.

Muži pláči a žena se usměje……
Muži pláči a ženu to zahřeje….
Muži pláči a žena konější je mezi ňadry
Muži pláči, jelikož jsou padlí……..

Padlí hrdinové na pokraji sil…..
Občas padlý, že se ani nepokusil.
Padlý strachy co řekne žena
Padlý, tupý…… klekám na kolena

Na kolenách nás vy ženy chcete mít
Na kolenách! Né, snad nás nebudete bít!
Na kolenách budeme a budeme plakat.
Protože to konečně všechno začneme chápat.

I muži pláči, mají dokonce i sny
Jež ženy tiše rozbíjí.
Tak proto každá žena
Sténá když muž padne na kolena.

Autor Desktop_men, 23.10.2018
Přečteno 503x
Tipy 2
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je! :))) ST

23.10.2018 00:49:41 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí