Chameleón

Chameleón

Anotace: Starší báseň napsaná pro jednu slečnu, která chovala chameleona...

Chameleón na sluníčku

chytá mušky pro Leničku.

Barvy hrají mu jak duha,

i když jde to trochu ztuha.

Nejlíp jde mu zelená,

tak vylekal jelena.

Chvíli hrouda, chvíli tráva

jelen čuměl jako kráva.

Jasně že ta veselá

jenže to se nedělá

strašit takhle kamarády

otočí se k vám pak zády

a jelen ten i prdelí

zdrhal jak když vystřelí

a chameleón hnedle

zežloutnul jak knedle.

Kolem letí včelka Mája

za ní běží Jája, Pája

Rumcajs jeho rodina

Lidi to je konina

A chameleón na sluníčku

chytá mušky pro Leničku.
Autor Picolik, 01.11.2018
Přečteno 457x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí