Cestovatel

Cestovatel

Anotace: Osmnáctiletý chlapec, mimochodem plný hormonů a lásek, se zasní cestou do východních Čech. Pochopitelně: je před maturitou. Jenže ty myšlenky na učení mohou přerůst v něco nečekaného, čemuž chlapec nezabrání a už to jede. Ano

Cestou z Prahy na Mejto,
řekla ženská "vyndej to"
až uvidim Poděbrady,
vokážu ti svoje vnady
Před Cidlinou u Chlumce
mrknu se Ti na sumce

Baba jede,
sotva stačím,
Mohamede,
já se mračím

už mám z Kladna
svoji Klárku
pustí na mě cirkulárku
ačkoli jsou rána
chladná

A tak prosím, milá paní
sumci bejvaj´ hodně hladcí
klekněte, bez odříkání,
než uvidím "nádro" v Hradci

Vo čem mluvíš,
tatrmane,
nic nesmluvíš,
ty burane

A už mi ho v ruce svírá
mačká, tlačí, vidím bledě
copak jsem to mohl vědět
že je paní mašinfíra?!

Sex nebude, já se zasnil
ještě někde v Nymburce
pak jsem chrněl, chvíli básnil,
Počernický Andulce

Nejsem žádnej mravokárce
vo tom ale radši mlčet
´dyž to někdo práskne Klárce
rozpulí mě v cirkulárce
vrhne mě naň celá rudá
bez údů by byla nuda
navíc budu děsně skučet

až pojedu příště vlakem
vím moc dobře, co mě zklidní,
přestanu už myslet ptákem
budu myslet na svou třídní
...
Autor Semtampisu, 22.11.2018
Přečteno 433x
Tipy 3
Poslední tipující: Adam Kory, Lighter
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavilo:-), ST

29.11.2018 07:29:28 | Adam Kory

:-))Pobavilo mě tvé básnické střevo.

22.11.2018 11:18:20 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí