♥~Kapky rosy

♥~Kapky rosy

Anotace: (:-)..-..(-:)

Kapka rosy
***********
Jsem kapka rosy
kapka rosy na rákosí?
Kapka rosy na rákosí
to se vážně dneska nosí?
Ne,nenosí.
Dnes se tráva z louky kosí
kosci s kosou chodí bosí?
Kosci s kosou chodí bosí
snad si palce neukosí.
Palce,ty si neukosí
ale pozor dávat musí.
Když se kosí
proč jsou bosí?
Kolem noh jim lítaj vosy
a tak vosy
těm co kosí
žihadlo dát zkusí.

 

A co sekáči?
Sekáči si pivo nosí
pitný režim držet musí?
Ano,pitný režim držet musí
napijí se už nekosí
pak si jen lehnou za rákosí.
Nechali tam svoje kosy
vrátit se tam musí…
Nenašli tam svoje kosy
prý někdo jim je ukrad,asi.
Ne.
Jsou tam holky s pasem vosy
obě mají pěkné „kosy“?
Ne,kosy ne,ale…
(Ani kozy,ale vlasy)
jako zlaté klasy
a na vlasech kapky rosy.

 

To vám byly časy
….....

Autor Květka Š., 26.11.2018
Přečteno 487x
Tipy 3
Poslední tipující: Adam Kory
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přímo svěží počtení.

27.11.2018 07:19:19 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí