Vysavač

Vysavač

Anotace: Já mám nový vysavač...

 

Já mám nový vysavač

ani nevím proč a nač.

 

Je chytrý jako opice

vysál pivo ze sklenice.

 

V kuchyni se dáví zbytky

vyluxoval spíž i kytky.

 

Sám se řídí, sám vše umí

s otevřenou pusou čumím.

 

Slupl ubrus a koberec

zkrátka je to smart umělec.

 

Tiše přede, pořát maká

tajné plány v noci spřádá.

 

Chce být pánem v našem domě

já se krčím v koutě skromně.

 

Uvidíme jak seš chytrý

bez proudu budeš v pytli.

 

Dojde ti šťáva chytráku

a vyhodím tě z baráku.

Autor milda0043, 28.11.2018
Přečteno 642x
Tipy 2
Poslední tipující: Lighter, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí