Životní styl

Životní styl

Anotace: báseň o zdravém životě

Sbírka: Matčiny oči

Jednoho dne vzbudíš se tlustý
jen vzpomeň si co prošlo tvými ústy
na břiše jak vlna čeří se bůček
k obezitě schází ti malý krůček

Ach jak proutek byl jsi štíhlý
tomu vděčils pouze zdravé stravě
do léta bychom zhubnout stihli
s ovocem a zeleninou to půjde hravě

Kolik shodíš kilogramů ať ukáže váha
čím menší číslo , tím větší snaha
zatím krátce na světě jsi živa
aby pomohla ti zdravá výživa

Kol pasu hromadí se čerstvý špek
dej pozor ať nevypadáš jako Shrek
Hubnout hned začni spolu s námi
ať zmizí z krásného těla přebytečné kilogramy
Autor Petr27, 02.01.2019
Přečteno 579x
Tipy 7
Poslední tipující: Špáďa, ZILA78, Frr, Jeněcovevzduchukrásného, Lighter, šerý
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejhorší je nemoc,
co nutí žrát na noc.
Dostaví se před spaním,
hrozí břicha přecpáním.

09.02.2019 21:16:20 | Špáďa

Když je člověk lehčí, lehčeji se pohybuje, a to je fajn.

03.01.2019 15:30:44 | Jeněcovevzduchukrásného

Jejda, já myslel, že mluvíš o mě! :-O

02.01.2019 19:33:43 | Lighter

Jdu do diety. I Ty?

02.01.2019 17:52:40 | šerý

já naštěstí nemusím mám tak akorát:)

02.01.2019 17:54:18 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí