Mám se přestat koupat?

Mám se přestat koupat?

Anotace: Taková hloupůstka o koupání


Když sedím ve vaně,
mydlím své dlaně,
vždy tekuté mýdlo,
naliji na ně.

Namydlím hlavu,
na šampon dlabu,
vždyť na moji pleš,
nevleze ani veš.

Občas do očí,
mýdlo mně skočí,
ohromně to štípe,
brečím jako dítě.

Mydlinky smyji,
dále se myji.
„Hlavně se nestyď,
umýt si taky řiť.“

Prst v řiti si šťourá,
mydlím též pinďoura,
pak stehna, kolena,
břicho i ramena.

Jak voda vychladá,
vzpomenu na záda,
kartáčem drbu
se vzadu na hrbu.

Teplou si připouštím
a musím se smát,
bublinky vypouštím,
jsem ve vaně rád.


Autor kekebreke, 24.01.2019
Přečteno 394x
Tipy 4
Poslední tipující: Špáďa, Lighter, rybka, jondys
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokud mám ve vaně špuntík či uzávěr,
prdel a pinďoura meju až na závěr.

09.02.2019 20:54:19 | Špáďa

:D pobavila!

24.01.2019 18:09:04 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí