Slon v porcelánu

Slon v porcelánu

 

Tak jako sloni v porcelánu
Neznajíc svých nohou váhu
Svoje slova než zvážíme
Do éteru je vyšleme

Tou energií vyslanou
Zasáhneme oběť svou
Bumerang námi vyslaný
Vrací se nám hned vzápětí

Já taky možná nevážně
Slova jsme vyslal odvážně
Tak posílám svou omluvu
Než dostanu zpět do zubů

Na slona, když si vzpomenu
Svá slova vždy vážit budu

 

Autor vlnka, 13.03.2019
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: yarek, šerý, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí