veselá Anděla

veselá Anděla

Anotace: na i/y to fakt nedám

povídá takhle z vesela
ta moje milá Anděla
prý že mě nikdy nechtěla
že byla příliš opilá

povídám ty moje Andělo:
to mně se holky zachtělo
nikdy by se tak nestalo
kdyby se tak moc nepilo

zašeptá Anděla nesměle
netvař se tak moc kysele
vlezme si do mojí postele
prý bude nám zas vesele

tak mám zas svojí Andělu
co jí rád hladím po tělu
už se zas těším dopředu
jak se s ní večer poperu
Autor shaamot, 27.02.2007
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty chlapi myslí fakt jen na sex,ale co, je to fajn ne?

14.03.2007 23:17:00 | paprsek

je mi jasne jak te to napadlo.. Tve seznameni s zenami byva nezvykle vesele a srandovni ;)

28.02.2007 11:32:00 | pigeon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí