Výhrada

Výhrada

Anotace: Složeno v nudné hodině češitny...:-)

Mám je jednu výhradu,
Že když mě děláš zezadu,
Tak se díváš na telku,
Zanedbáváš manželku.

Jedno mi na tobě vadí,
Že když mně děláš do pozadí,
Klidně si čteš noviny,
Jsi černá ovce rodiny.

Jen jedno není v pořádku,
Že když mně jedeš po zadku,
Klidně kecáš s kamarády
A navíc za mými zády.

Tak to hochu dál nepude,
Nebo tady jiný bude.
Třeba tamten mladý pán,
Snad to umí ze všech stran.
Autor Niktor, 27.02.2007
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hehehe, heheehe, to je fakt geniální

01.03.2007 05:49:00 | Skrat

No, tak tohle je trochu jiný kafe...

27.02.2007 20:24:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí