Psíčková

Psíčková

Anotace: Luxus na talíři...

 

Chtěl bych ti miláčku
uvařit omáčku
dát do ní vše, co máš tak ráda,

tvou černou kólii
bonbón i s fólií
nechci už hrát si na kamaráda.

Přidal bych kozačky
puzzlové skládačky
prolez bych šuplíky i tvoje skříně,

myslím že na konec
víc nežli japonec
hodí se kousíček červené dýně.

Jenom tak pro barvu, chuti je dost
tu dodá hlavně psí morková kost
doufám že nezkazím to trochou vanilky,

sousedů štěňátka
přespolní koťátka
hotová bude vlastně už do chvilky.

Potom ti předložím krmi tu lahodnou
a plný napětí usednu naproti
zdali tvé pohárky chuťové uhodnou
a vím že když ano, ruka ti vyletí,
pohladí hlavu mou, ve vlasech polaská
a já se usměji, bože to je láska....

Autor pendejo Noise, 13.05.2019
Přečteno 532x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Ďábel sám, Now, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, potěš pes. To by snad nejedl ani žrout, který snědl stokrát tak dobrý dort Pejska s Kočičkou..:)

13.05.2019 12:21:18 | Now

Když jí miluješ, není co řešit :)

13.05.2019 12:23:29 | pendejo Noise

Pěkné a verše jinak. Pobavils.

13.05.2019 11:56:35 | šerý

To byl i můj záměr, děkuji :)

13.05.2019 12:05:41 | pendejo Noise

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí