Zombíci

Zombíci

S mrtvolným výrazem na líci,
a nenávistí k všemu lidu,
šinou se světem zombíci.
Duše, jež nemají klidu.

S prvními paprsky každého rána
vylézají ze svých slují.
Vstávat v pět hodin je pro lidi rána,
nenávist v srdcích jim bují.

Absence mozku a zapadlá očka,
přes den živý, ráno chcípák.
Toho se člověk v MHD dočká,
když brzy ráno projíždí ÍPák.

Nesnaž se mluvit na shnilou stvůru,
nemluví, rovnou tě uštkne.
Nemívá po ránu mozkovou kůru,
přes noc ji měla, ale už ne.

V hlavě je pusto a v cévách jen káva,
na nohách sotva se drží.
Každý to takhle má, když brzo vstává,
a hýbe se rychlostí plží.

Až ráno uvidíš zombíky nerudné,
moc nahlas nedýchej a radši drž hubu.
Rána jsou na hovno, lepší to nebude,
jestli jsi mrtvola, tak vítej v klubu.
Autor Ičnisan, 04.09.2019
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: Tlachapoud, Améba, Iva Husárková, Marten, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jee to je nádherný... ahoj mrtvoly... tady zombijka co vstává ve tři v noci snhilá stvůra bez citu... ať žijou cvoci!!! dík že jsi tu!!! :-)))

05.09.2019 06:15:32 | Iva Husárková

Jo myslíš ty co vstávají velmi brzy, ale probouzí se do živa až kolem poledne...? Ne? tak si založím vlastní klub...;-))

04.09.2019 16:26:58 | Marten

Přesně tak to vídám den co den, naštěstí se ze mě ještě nestal neživý.

04.09.2019 10:22:23 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí