Znásilnění po telefonu

Znásilnění po telefonu

Anotace: Název mluví za vše :-)

Vstoupili jsme do Unie,
život je teď tolik jiný,
zatažené žaluzie
a po tričku tečou sliny.
Bez pocitů žijem v kleci,
přesto žádnou paniku,
máme přece spoustu věcí,
máme přece techniku.

Možná není s čím se chlubit,
možná není o co stát,
přes net se mnou můžeš mluvit,
přes modem se pousmát.
Nevidíme co se děje
skrze všechna data sítě,
nevíme, kam náš svět spěje,
když nás topí v absurditě.

Na co láska naživo,
na co hloupé dotyky,
svět vnímáme nakřivo
a nelezeme pod deky.
Chce to totiž spoustu času
a ten chybí v našem shonu,
místo sexu síla hlasu,
to je styk po telefonu.

Všechno je teď virtuální,
tak i dívčí klíny,
i praktiky sexuální,
taktéž trestné činy.

Tak už nám to chodí zkrátka,
všechno se nám s časem mění,
žhavé vzdechy do sluchátka,
u pusy to pění.
Pomoc, pomoc, lidi honem!
křičí hlas do mikrofonu.
Znásilnění telefonem,
zneužití telefonu.
Autor Niktor, 03.03.2007
Přečteno 564x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I v bláznivém vyjádření, bývá co jinak poznat není, víc než jen pod svícnem tma, jak technika nám všechno dá, sice všechno jenom jako bude, zato dosáhnem toho všude, až i ta slina bude virtuální, problém už nebude sociální, však i pak na něj poukážem, jen nevím jakými prostředy to dokážem...

08.03.2007 08:29:00 | Vendelín

Perfektní..pobavila a přesto má skvělou formo...melodické..hezké čtení poránu:)

04.03.2007 10:42:00 | Ayla

Jsem se nejen zasmála, ale také zamyslela. Je dobře, že jsi to napsal.

03.03.2007 23:39:00 | Gaha

Jsem se zasmál,dík

03.03.2007 22:06:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí