Seznamování

Seznamování

Anotace: O tom, jak se dnes pomocí moderní techniky lépe seznamujeme...

Protože jsem bystrý hoch,napadlo mě zrána,
jak se lidé poznávali za císaře pána?
Tehdy byla jiná doba a jinačí zvyky.
Jak se jenom seznámit za První republiky?
Jo, to chtělo dlouho čekat na milostné psaní
a každému trvalo, než sbalil hezkou paní.
Já bych tehdy nechtěl žít, nechtěl bych, ó běda!
Dneska můžu užít víc, než užil můj děda.

Dneska je to prostě skvělý,
všichni máme, co jsme chtěli,
Nač házet dopis do schránky,
v dobách e-mail seznamky?
Klikneš, už se data valí,
jó, dneska se snáze balí.

Já když holku potkám, tak ho hned tasím z gatí.
Mám na mysli mobil, samozřejmě moji zlatí.
Potom jí dám svoje číslo, sám si vezmu její,
budem si psát esemesky, tak to holky chtějí.
Marně hledám svůj telefon, kam jsem ho moh schovat?
No neva, i tak si můžem hezky zachatovat.

Dneska je to prostě skvělý,
všichni máme, co jsme chtěli,
Nač házet dopis do schránky,
v dobách e-mail seznamky?
Klikneš, už se data valí,
jó, dneska se snáze balí.

Tak odpověz na můj e-mail, ať to můžu čeknout,
vážně nevím kde se nám to mohlo takhle diskonektnout.
Mobil ti vyzvání to fádní cingilingy
a když to nezvedneš, tak se nám zvednou pingy.
Rychle se seznamujem, rychle se pakujeme,
tak si dej oraz lásko, už trochu laggujeme.
Autor Niktor, 03.03.2007
Přečteno 497x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jenže dneska už se je většina lidí bojí psát (teda ty "balící", s kámoškou si píšem pořád).

06.03.2007 16:54:00 | lidus

Mnooo, je to fakt dobrý, ale něco mi tam nesedí, možná trochu rytmus. Ale to neva, dnešní dobu to vystihuje dokonale. Jenomže víš co? Já bych možná i radši dostala ten dopis, než rychlou a tuctovou SMSku:)

04.03.2007 09:57:00 | haWranka

heh je to super...hlavně 3.sloka:)

03.03.2007 21:42:00 | paranoidandroid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí