Mikuláš- deň po

Mikuláš- deň po

Anotace: Čo robí Mikuláš keď sa vráti domov?

 

Keď Mikuláš vráti sa

za svojou pani Mikulášovou

po putovaní krajinou

domov

so sladkou vôňou čajovou

myslí na básničky detí

a ich iskričky

v očiach

pri písaní ďakovnej SMS

anjelovi a čertovi

že aj po toľkých rokoch

sú stále tím špičkový

Autor Dávid, 07.12.2019
Přečteno 193x
Tipy 3
Poslední tipující: Jarunka, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí