Plyš I

Plyš I

Anotace: Coming soon

.
Potkala bublinu bublina
a tvářila se nafouknutě
mohli by zajít do kina
Teddy pojď odlož fuk
zvu tě !

Film je o životě
bublin v bublině
promítač asi usnul
nebo je opilý
běží reklama bez ustání
My se tulíme kotě
Život se změnil
zařadil jedničku
z mnoha nul
Jde na mě spaní..

Vzbouzím se s titulky
Že bych zahlédl tvé jméno ?
Zas ne
Životní příběhy vždycky prospím
Zvířátko plyšový
kdo mi teď odpoví
Byla to komedie se mnou..
Proč mám otlačené půlky..
Kdo z nás dřív praskne ?
.
.
Autor Now, 27.12.2019
Přečteno 198x
Tipy 6
Poslední tipující: Kyška, Neegoista88, m.n. - čas od času, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D jako bych tam byl, bublinou v bublině

27.12.2019 22:10:28 | m.n. - čas od času

Odlehčená báseňka s vtipem. Takových není nikdy dost*

27.12.2019 20:41:39 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí