Měsíčňan

Měsíčňan

.
Stále jednou nohou na měsíci
chlapec zasněný
co neřekne nahlas
veršem chce říci
radost i smutek
schová za básněmi.

A přijde-li čas k návratu
..
je v prdeli
Nemá raketu.

Bloudí počítá krátery
s jednou nohou na Zemi
sem tam někoho nakopne
neposlušná noha
mezi
a lidé se vznáší
Domov je přízemí pod oknem
Zloba je březí.

a leckterý věří na změnu
k horšímu
a leckterý věří na změnu
k lepšímu
Je třeba je oddělit
a připravit na život..(!)

Ke startu..
odletět
Země azimut
..
je v prdeli
Nemá palivo.
.
.
Autor Now, 09.01.2020
Přečteno 249x
Tipy 9
Poslední tipující: Anděl, Marten, R.K., šerý, Varhanka, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi karma :-D

10.01.2020 09:22:27 | petrzal

Jo, vidím se v tom skafandru a k planetě reál bez pohonné hmoty. Na měsíci bez povolení pobytu... planetární bezprizorní bezdomovec!
Dnes máš trochu akční poezii. Bezva.

09.01.2020 16:47:24 | šerý

Chudák, ale to není taková tragédie,
palivo sežene a hned odstartuje. ^ST^ :-)

09.01.2020 15:09:42 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí