Variace v modrém

Variace v modrém

Anotace: košilka

Modrá je dobrá,vždyť to víš,
jenže ty o ní nestojíš
dlouhá až na zem,všechno mám
schované,rozvíjej fantazii
můj pane.
U krku má tři knoflíčky
posetá je modrými puntíčky,
takové nosily i naše babičky.
Uzavřená celá v tom modrém světě,
snad nezájem můj se nedotkne tě,
je to jen na chvilku miláčku
já zase přiletím na růžovém obláčku.
Autor takova, 20.03.2005
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí