Ztráta koncentrace

Ztráta koncentrace

 

Na velikém 

koupališti

Pozornost hned

má se tříští

 

Sjiždím nohy 

antilopí

Snad se děti 

neutoupí

 

Snad mé děti 

neutonou

Když se kochám 

tou či onou

 

Někde dělaj

si blbiny

Když se dívám

na bikiny

 

Vidím plavky 

zařezané

Synu možná

slza kane

 

Připadám si 

trochu ztracen

Chce to více 

koncentrace

 

Jak to všechno 

jenom zvládnout

Tak si dávám 

sprchu chladnou

 

Pak si zajdem 

na zmrzlinku

Těšíme se 

na maminku

 

Autor R.K., 22.02.2020
Přečteno 178x
Tipy 8
Poslední tipující: vlnka, Marten, jenommarie, šerý, Kapka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč ne

23.02.2020 12:11:31 | R.K.

....vždyť je to tak lidské..../smích/.....Ji.Zkus to naopak dopřát protějšku...

23.02.2020 09:16:40 | jitoush

No jo, dobrý program,
hlavně že děti přežili :-D ;-) ^ST^

22.02.2020 19:37:28 | jenommarie

;)

23.02.2020 12:09:20 | R.K.

Realita manželského života. Pobavilo.

22.02.2020 19:21:44 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí