Čáp

Čáp

Anotace: Poměrně stará ptákovina o důležitosti sexuální výchovy :-)

Dnešní den byl plný dřiny,
tak po výpadku elektřiny,
táta mámě zavelí
relaxovat v posteli.
Trošku se to zamotalo,
nejspíš víte, co se stalo.
Však jsou oba dospělí
a k výsledku dospěli.

Jak uběhly čtyři roky,
dcerka dělá první kroky,
přestože je ještě malá,
ptá se, kde se tady vzala.
Máma je pohotovosti
a popírá nemravnosti.

Žádný koitus, žádné styky,
nejsi produkt erotiky!
Tohleto své dceři říká
a ukazuje na viníka.
Tak vem holka na vědomí,
že čáp tě má na svědomí!

Deset let uběhlo záhy,
dcerka mužům kříží dráhy.
Teď už ví, proč lidé žijí,
kopulační teorii
vysvětlil jí milerád,
dlouholetý kamarád.

Bude svatba praví zvyky,
však matka zlostí chytá smyky.
Po celé dny zůstává hlady
a proklíná mužské řady.
Dcera ve vší počestnosti
jde urovnat nejasnosti.
Ale mami, kdepak chlapa,
za vším musíš hledat čápa!
Autor Niktor, 05.03.2007
Přečteno 617x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

heh :)) :)) to je paradní :D

28.05.2007 21:23:00 | niemante

Taktohle je fakt parádní

06.03.2007 01:20:00 | Skrat

:-) no jo, ze života :-)

05.03.2007 18:08:00 | lidus

wow skvělá básnička usměvná fakt dobrá

05.03.2007 18:07:00 | Dark pilgrim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí