Zkouška

Zkouška

Anotace: Ze života myší:)

 

Velká hromada ementálu

Čeká voňavá v prostřed sálu

Stoupá napětí napříč davem

Nutno říci že plným právem

 

Lehce chvějí se nožky šedé

Kolem uzounká linka vede

 

Nesmí překročit tuto metu

Sic pak ranami z kulometu

Bude zpečetěn jejich osud

Drží statečně všechny dosud

 

Mlsní hlodavci zuby cení

Nácvik obrany pokušení

Nový úplněk první středa

Zdá se celý dav jistě vše dá

 

Zas to naštěstí končí smírem

Právě proběhla zkouška sýrem!

 

Autor R.K., 22.03.2020
Přečteno 186x
Tipy 8
Poslední tipující: praetorian, Amonasr, Donne, jenommarie, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná..líbí se mi.

27.03.2020 22:56:36 | Jaruška

I ty myši mají své starosti a zkoušky, pěkné;-)

22.03.2020 11:36:30 | jenommarie

Děkuju:)

22.03.2020 16:27:25 | R.K.

;-)

22.03.2020 16:59:27 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí