JAK ZNIČIT VIRUS

JAK ZNIČIT VIRUS

Anotace: Dalších 6 aktuálních kousků.

FÚRII SE NEZAVDĚČÍŠ

Za metrák rýže a čtyři roušky
vymazal lichvář všechny mé dloužky,
jen v krčmě sekera zbyla,
přesto mi stará furt spílá.


ZRUČNÁ BARMANKA

Už dva týdny žádný tuzér,
rouška jí však sluší tuze,
šila si ji na svou pusu
z ubrusu od Gambrinusu.


SPORTOVNĚ ZALOŽENÝ SENIOR

Zakázány všechny sporty,
překryta je bída Sparty
bídou naší blbé vlády.

Neveselé je mé stáří
bez sázkových kanceláří;
bez výher teď trpím hlady.


CESTOVATEL V KARANTÉNĚ

Včera jsem byl v obýváku,
kde má žena roušky šije,
dnes se chystám do lodžie
(tam jsou mladí, tam to žije);
svačinu mám ve svém vaku.


RUSKÝ RECEPT

Nejlépe ví Rus,
ten Slovan krotký,
jak zničit virus:
stakanem vodky!


HERCŮV NÁVRAT Z DOVOLENÉ

Vrátil jsem se z Itálie,
dovča byla drahá,
nevím však, proč všichni kolem
zvou mne trotlem, hajzlem, volem,
ba dokonce i Thálie
vidí ve mně vraha!
Autor Neklan, 25.03.2020
Přečteno 216x
Tipy 12
Poslední tipující: vojtěška, Lighter, Now, Donne, praetorian, Psavec, rybka, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět za dva.

25.03.2020 17:47:47 | Donne

Takovéhle akční kuplety mám rád...jsou solí lidové poezie...;-)

25.03.2020 15:19:03 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí