Není Silva jako Sylva

Není Silva jako Sylva

 

Slečna Silva kouří, pije
Její parta zvratky smyje
Každý ji chce mýt
Nenechaj ji bít

 

Slečna Sylva kouří pyje
Její parta - zvratky, zmije
Každý ji chce mít
Nenechaj ji být

 

 

Autor R.K., 12.04.2020
Přečteno 158x
Tipy 2
Poslední tipující: praetorian, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí