NOC NA POSEDU

NOC NA POSEDU

NOC NA POSEDU

U lesa po setmění
v krčmu se posed mění:
myslivci s pytláky,
měšťáci s vidláky
metanol nasávají
a na tmu nadávají.


PŘÍPAD SPĚJE K ROZUZLENÍ

Pátrání se pohlo dál:
zatčen byl muž postižený,
co měl doma kosti ženy,
kterou předtím ohlodal.


EXPUNKERKA BARUNKA

Na Starém Bělidle
siesta po jídle:
Barunka Panklová
na léta punková
dojatě vzpomíná;
teď je z ní mamina,
číro už shodila...
Dala se do díla:
bábovku upeče,
vzpomínkám uteče.


POČÍTAČOVÁ GRAMOTNOST NADE VŠE

neumím česky
neznám dějiny
měním názory jako ponožky
mám páteř z gumy
vadný charakter
jsem třtina ve větru
kam vítr tam plášť
jsem ale počítačově gramotný
vy lamy
Autor Neklan, 21.04.2020
Přečteno 182x
Tipy 5
Poslední tipující: vlnka, šerý, jenommarie, praetorian, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

POČÍTAČOVÁ GRAMOTNOST NADE VŠE****jo jo***:-D*

21.04.2020 11:15:44 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí