Krtek-for children

Krtek-for children

Anotace: čili pro děti a ty co se jimi dosud cítí býti.

starý barák na předměstí
a v něm malý byteček
v jeho sklepě někdo šustí
k světlu se dere krteček

Zadníma nožkama vyhrabává jámu
pak čumáček vystrčí
očichá vzduch-a hle,je k ránu
a očička se mu protočí.

Za malým a černým krtkem
v zástupu pěkně za sebou
v tlamičkách každý s červíkem
ťapkají malý krtci za mámou.

A hle,už jsou nahoře,
nadýchají se čerstvého vzduchu
a v bytečku,v komoře
udělají pěknou hrudku.

Pak zpátky zase zalezou
do té malé dírky
a s žížalou jak špagetou
do tmy,mezi kořínky.
Autor zeza, 06.03.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky všem-pro Hannazku-šestnáct mi taky kdysi bylo:o)

11.03.2007 15:36:00 | zeza

A jak se letos přemnožili, mrchy! :-)

06.03.2007 20:43:00 | lidus

Hi hi hi :o) !!!
Říkala jsem si, že se mrknu, kolik Ti je let a když Ti bude 16 a míň, tak dám 100!!!

06.03.2007 18:26:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí