PLOCHÁ PŘÍTELKYNĚ

PLOCHÁ PŘÍTELKYNĚ

PLOCHÁ PŘÍTELKYNĚ

Moje milá podobna je fošně;
ještě žes to, Bože, nevzal plošně!


VE STÍNU SFINGY

Ztratila se Kleopatra,
Antonius po ní pátrá,
tušíc, odkud vítr vane:
zmizení je sfingované.


RADA OSPALÉMU NARKOMANOVI

Zkus si něco šlehnout,
pak si můžeš lehnout.


V DELFÁCH VĚDÍ

Mámil Platón z Pýthie,
proč Sókratés zpitý je:
„Přišel na to, jak smrt zmást?“
„Kupec Mamón zlevnil chlast!“


SKANDINOFILKA

Severským zemím oddána,
od Švéda, od Nora, od Dána
bývala ráda mrdána.


AMERICKÁ STRAŠIDLA

Nebojím se upírů vampýrů
Vlkodlaků zombíků
Duchů přízraků poltergeistů
K smíchu jsou mi Chucky Annabelle
Freddy Krueger Jason Voorhees Hannibal Lecter
Nudí mne King Kong Godzilla Tyrannosaurus Rex
Vetřelci predátoři terminátoři
Všechny ty stvůry nestvůry
Příšery monstra zrůdy
Obludy přeludy
Ďábelští sadističtí
Sérioví vrazi
Opravdovou hrůzu mám jen ze
Santy Clause a
Zoubkové víly
Autor Neklan, 13.05.2020
Přečteno 199x
Tipy 13
Poslední tipující: jenommarie, Psavec, Marten, Amonasr, Tomcat, Donne, vojtěška, R.K., Isla, umělec2, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Sfingované"... Krásná hříčka:)

13.05.2020 10:05:41 | R.K.

americká mají nejvíc bubáků. Kromě Santa Clause :)

13.05.2020 09:15:42 | Isla

Za mne první a třetí T

13.05.2020 08:53:30 | umělec2

ty první dvě úplnej luxus :)))

13.05.2020 08:02:57 | praetorian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí