Křeččí hody

Křeččí hody

Anotace: Mám prosbu:ohodnoťte mi to prosím a když budete chtít napište komentář

Křeččí hody

Sejdou se takhle křečci
Dole u hospody
Nemaj si co povědět
Tak jdou do hospody

Když tam tak sedí
Objednaj si pivo
Neřeknou však slůvko
Snad i kdyby lilo

Postavi před ně pivo
Hodný hospodský
Křečci začnou mluvit
Jenom o kosti

Je to blbé téma
Křečci ho mají radi
Ať hospodský říká
Že jsou malí smradi

Když jim to řek po páté
Křečci to nevydrží
Vrhnou se na něj
Jestlipak vydrží?

Hospodský je svázán
Dole ve sklepě
Tváří se tak smutně
Jako nemluvně

Křečci nahoře paří
Jako o dušu
Jestlipak zaplatí
Tak jen v rychlíku

Rozvázali hospodského
Potom utekli
Jeden však zaplatil
Jeden za všechny

Byl to chudák hospodský
který nerad příběh o kosti
a teď ti povím kámo
jak se to vlastně stalo

Sejdou se takhle křečci
Dole u hospody…….
Autor Mstitel1, 07.03.2007
Přečteno 674x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je teda pořádná blbost...:-D Zkus psát tak, aby to mělo i trochu smysl, nejenom pro ten rým ... :-P

13.07.2007 20:23:00 | Zuz.

chapu ze to bylo mysleno (teda aspon doufam) jako vtip ale i presto je to dost desny

05.06.2007 21:43:00 | napoleon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí