ZAHÁJENÍ HOUBAŘSKÉ SEZÓNY

ZAHÁJENÍ HOUBAŘSKÉ SEZÓNY

ZAHÁJENÍ HOUBAŘSKÉ SEZÓNY

Před polednem slunce praží
jako předzvěst zhouby
a on sedí na zápraží,
krájí jedlé houby.

Praváky a křemenáče
v úmyslu má sušit;
vypněte ty křovináče,
nesmíte ho rušit!


NAVAZOVÁNÍ INTIMNÍHO VZTAHU V ZIMĚ

Do hospody U lva
vešli pyj a vulva;
až pán s paní roztají,
spolu si to rozdají.


KATOLICKÝ ZPŮSOB LÉČBY ZÁCPY POHÁDKOVÉ BYTOSTI

Kněz předal Růžence
namísto čípku
dva staré růžence,
poslal jí k šípku.


CARDISOMA ARMATUM A HOSPODSKÝ ROCK

Hudbu, která rámusí,
krab harlekýn nemusí;
čelo se mu krabatí
vždy, když hrají Kabáti.


OSVÍCENÝ STOLAŘ

Kolovaly o něm mýty,
že používá pouze nýty;
jednou dostal nápad krutý:
místo nýtů použil vruty.


PROKLETÍ STÁŘÍ

Touhy v těle hocha bují,
je to sladké mučení,
ve starci však ochabují,
penis má jen k močení.

Jak rád by ho v ženě smočil,
dědek jeden bláhový!
K lednici své oči stočil:
dá si aspoň lahvový.
Autor Neklan, 31.05.2020
Přečteno 158x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Martinecka23, Vydima27, praetorian, Donne, Kapka, Marten
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky všem za povzbudivá slova!

02.06.2020 02:16:45 | Neklan

Jeden hezčí než druhý ;)

01.06.2020 16:29:25 | Emily Říhová

Je dobré se při neděli zasmát. Díky.

31.05.2020 13:59:37 | Donne

:-D ty jsi koumes a já se tedy zase směji..u těm nestoudným..no vždyť humor být musí "ST"

31.05.2020 13:39:07 | jenommarie

Super, pobavilo :-)

31.05.2020 11:47:32 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí