Láska, sex a trápení

Láska, sex a trápení

Anotace: Název stylu Bravo Girl není náhodný :-) blbinka, kterou jsem si kdysi jen tak pro zábavu vymyslel...

Po parku chodí podivné siluety,
Na zemi sedí zkroušený náctiletý.
Na klíně hladí svůj hluboký stesk
- trápí ho láska – láska a sex.

--- --- ---

Díky pane listonoši
Za zprávy v poštovním koši!
Rychle hoši, jdem do akce,
Píšete nám do redakce,
My ta psaní otvíráme,
Tak se na ně podíváme!

Slyšte, hrozná věc se stala,
Tereza do nedostala
A Franta se jenom vzpíral,
Že prý jí nic neposílal.
Michal Máňu neukojí
A Honzovi pořád stojí,
To proto, že nemá holku,
Řeknu vám to bez okolků.
Však to jistě znáte paní,
Mladí nejsou puritáni!

Láska, sex a trápení,
Ty se léta nemění.
Je to jasné znamení
- jsme dospělí vážení!

Milan s Jardou u zahrady
Komentují dívčí vnady,
Sleduje je uchyl Novák,
To je místní pojišťovák.
Marcele se líbí skini,
Mira už má přítelkyni,
Píše básně jenom pro ni
A po nocích pero honí
- po šuplících, po papíru,
tak nedštěte na Míru síru.
Martině prý kluk zahýbá
A Filip zas špatně líbá.
Míšu čeká první schůzka
A blůzka už jí je úzká,
Je to stejný v každém roce,
Vždy přibere přes Vánoce!

Láska, sex a trápení,
Ty se léta nemění.
Je to jasné znamení
- jsme dospělí vážení!

Kubovi se líbí kluci,
Tonda čeká na poluci,
Mokré sny zas trápí Péťu,
Romana a taky Břéťu,
V kalhotách je svědí ruka,
To Alena hledá kluka,
Zatím neví, jak jej sbalí,
Spolužačky s ním už spali.
David rád sleduje péčka,
Marta má strach o dědečka:
Nespí se svou chotí milou
A chodí ven z ostrou pilou.
Jen se neví co s ní řeže.
Že prý holky? Ale kdeže!
Vždyť nemá zvyky mladých sviní,
My zamlada byli jiní!

Láska, sex a trápení,
Ty se léta nemění.
Je to jasné znamení
- jsme dospělí vážení!
Autor Niktor, 07.03.2007
Přečteno 1118x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná parodie :o)))

08.03.2007 08:16:00 | prostějanek

Jo, tak to je dobrý:-) má to vtip a řekla bych, že by to mohl být klidně průřez jedním ročníkem časáčku :-))

07.03.2007 21:52:00 | Lorraine

Heej, mooc jsem se pobavila:oD...Kde jsou ty časy, kdy jsem tohle pročítala... Měla jsem to tehdy zakázané a jak je známo, zakázané ovoce nejlíp chutná, takže jsem Bravo četla kdykoliv se naskytla příležitost.:o) Taky jsem kvůli tomu párkrát pěkně dostala:oD... Joo..vzpomínky...
Díky moc:o).

07.03.2007 19:34:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí