Sexuální turistika

Sexuální turistika

Anotace: Platí to samé co u "Láska, sex a trápení" - blbinka vzniklá z dlouhé chvíle...

Všichni známe tyhle triky
Sexuální turistiky,
V létě aspoň po kotníky
Se ponořme do erotiky.

Malá Lenka od maminy
Půjčila si na bikiny,
Chce letět tam, kde to žije,
Tak míří do Itálie.
Tam na místní nuda pláži
Chlapi bývaj vždycky v ráži,
To ví dobře máma s Lenkou,
Stačí hodit podprsenkou.
Lenka dělá nač se zmůže,
Už leží v objetí muže.
(jenž jí slíbil u pláže,
Že jí cosi ukáže.)
Když v tom vidí vlastní matku,
Jak jí nese karimatku,
Rychle běží po pobřeží,
„Tumáš, ať se ti líp leží!“
Záhy jen po dechu lapá,
To když vidí toho chlapa.
I když byla ještě v šoku,
Hned ho kopla do rozkroku,
(To aby měl jiskru v oku
A vážil dopad všech svých kroků.)
„Běž pryč chlapče, honem, honem!
Vždyť je ještě pod zákonem!“
Pak nabídla mu vlastní tělo,
Hrůza, co se potom dělo,
Nedba žízně, nedba mrazu,
Chlap běžel až do Kavkazu.

Všichni známe tyhle triky
Sexuální turistiky,
V létě aspoň po kotníky
Se ponořme do erotiky.

Pan manažer při tenisu,
Vzpomněl, že chce do Tunisu,
Tak vyjel i se svou ženou,
Dodávám, že nadrženou,
A ta druhého července
Na wc našla si milence.
Byl prý statný, tmavší pleti
A to právě letos letí.
Manažer pak letěl k vodě,
Neb už zkrátka není v módě.
Jistojistě žádná paní,
Se svůdníku neubrání,
Když si vleze do latexu
A noci jsou plné sexu.
Šli na to v prodejně keksů,
Ve vaně a multiplexu.
A manažer škrabal kola,
Zbyla mu jen p***l holá.
Svůj byt napsal na manželku,
Aby šetřil peněženku.
Teď mu náhle chybí kyslík
A na pomstu hořkou myslí.
Na druhý den přišla zpráva,
Že je jeho žena zdráva.
Usáma ji prý má rád,
Za týden se budou brát.
Manažer to přečet hnedka,
Vzápětí ho klepla pepka.
Aspoň víte v parném létě,
Jak se chovat na výletě.

Všichni známe tyhle triky
Sexuální turistiky,
V létě aspoň po kotníky
Se ponořme do erotiky.
Autor Niktor, 07.03.2007
Přečteno 624x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ahoj, prosím tě právě mi psal kamarád z jedný kapelky a chtěl, jestli bych na tebe nebyla schopná sehnat na tebe kontakt...myslím,že to bude kvůli tvým básničkám..tak kdybys měl chuť tak mi prosím pošli tvůj mail nebo telefon, aby ti řekl víc informací na r.doudova@seznam.cz

14.03.2007 13:53:00 | Radushka

kde kulhal verš podepřel ho vtip...

07.03.2007 20:39:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí