Korona swingers

Korona swingers

Anotace: Trochu pro odlehčení

 

Ohol drahá nohy, nárty,
půjdeme na swingers párty,
tam bude samý souložící,
což je děsně vzrušující!

Zúročíme naše hrátky,
jednou tam a zase zpátky,
opřu tě o vstupní futra
kam se hrabe kamasutra!

Naladěni, navonění,
oba čerstvě vyholení,
na stud jsem si nevzpomněl,
vždyť tam bude kupa těl.

Představy, jak krásné ženy,
budou nahé, neoděny,
mé pocity rázně mění
v dosti značné překrvení.

Tak podej mi ruku ženo,
mám ke klubu namířeno.
Zde je však lidí pomálu,
pouští jenom po páru.

Moje choutky rázem mění,
nouzové vládní opatření.
Jsou pryč mé lechtivé vize,
podělaná korona krize.

 

Autor kekebreke, 23.06.2020
Přečteno 204x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, praetorian, Frr, Donne, Kapka, Tomcat
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super! ;D

24.06.2020 18:33:03 | Emily Říhová

:-D

23.06.2020 19:50:06 | jenommarie

nová poloha vratosutra ...no kam se hrabe kamasutra :D jo pod rouškou bejvá tma a korona :))) dobře to od začátku jede a čte se to tak nějak samo takže jo fajn koronapoezie

23.06.2020 14:40:28 | xoxoxo

Velmi pobavilo :-)))

23.06.2020 10:49:59 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí