Barevná

Barevná

Potká čára jinou čáru,
hledí na sebe zmateně.
Kampak chvátáš?
Co tu děláš?
Uhni na bok!
Já? Já tedy ne!

Já tu byla jako první!
Já jsem zase vlnitá!
Překážíš mi na mé cestě!
Sama nevíš kudy kam!

Vznikla z toho velká hádka,
snad hádaly se půlku dne,
tím počmáraly celý papír,
dvě hloupé čáry barevné!
---
Co to neseš, moje malá?
To je…pejsek? Kočička?
Pěkně jsi to nakreslila,
má šikovná holčička!
Autor Štěpánka Běla Houbková, 16.09.2020
Přečteno 192x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, ZH, Tomcat, rybka, jenommarie, drew
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky hravé;)

16.09.2020 22:17:13 | jenommarie

To se mi moc líbí. Příjemný humor.

16.09.2020 22:07:20 | Hesoun Václav

Děkuji, stále jsem si s ní nebyla jistá, zda ji z šuflíku vytáhnout..

17.09.2020 15:06:48 | Štěpánka Běla Houbková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí